HVEM ER VI – OG HVORFOR?

Danish Mooclay Care 

Hos Danish Mooclay Care har vi gennem et par år arbejdet med at udvikle en creme baseret på “Moler”.  Denne Creme har via en række tests vist sig at have en god effekt på forskellige hudirritationer/ hudproblemer.

Moler DOKUMENTERET afhjælpende

En PhD-afhandling fra Københavns Universitet har vist, at Moler kan have en afhjælpende virkning på psoriasis. Vi har testet på andre hudsygdomme, bla børneeksem, som cremen også viser sig at have en meget positiv effekt på.

100%  “Made in Denmark” produkt

Vi har produceret cremen m.m. under skrappe laboratoriekontrollerede forhold.  Vore produkter indeholder ingen parfumer og Moleret er testet for tungmetaller. 

Når naturen arbejder for os

Moleret har vist sig at have en fantastisk “transporterende” evne, der gør at cremen nemt optages i huden. Derigennem opnår man en helende og genopbyggende effekt 

VORES VISION

Danish Mooclay Care 

VI VIL SAMMEN MED EN RÆKKE PASSIONEREDE MEDARBEJDERER, PRODUKTUDVIKLERER OG FORHANDLERER GØRE MOOCLAY TIL ET UNIKT BRAND I BÅDE DANMARK OG UDLANDET.

Vi har det klare mål at få gjort produktet kendt for flest  mulige mennesker som har Behovet. Vi fremkommer ikke med et garantiprodukt – men et produkt som vi allerede har erfaret direkte har højnet livskvaliteten hos en række mennesker.

INGEN FARVESTOFFER • INGEN PARFUME • INGEN SILIKONE

 

HISTORIEN om Grundlæggerne og om Danish Mooclay Care!

VI er to iværksættere i 50érne der igennem de sidste 3 år har arbejdet med ideen om at lancerer et produkt til hudpleje baseret på MOLER

Vi har begge arbejdet med iværksætteri det meste af vores liv inden for en række forskellige erhverv

Siden vi blev præsenteret for ideen om Moleret fantastiske evner , har vi på fritidsbasis og ihærdigt arbejdet med at forfine, afprøve, teste og udvikle især produkter der har Moleret som sit grund-DNA !

Det har været vigtigt for os at grundstoffet i vore produkter er danske og at produktionen sker i Danmark.